Är du timlgasformad?
Här finns förslag på plagg som passar dig!

 
Låt mjuka, följsamma material tillsammans med rätt skärningar, lyfta fram din vackra kvinnliga form. Undvik alltför stora färg-  och mönsterkombinationer mellan över- och underdel, det rubbar oundvikligen rubbar balansen. Du bör också avstå alltför fyrkantiga plagg som döljer snarare än framhäver dina vackra former.

Här är några av de plagg Hedvig valt ut till dig!

Vill du ha fler tips från Hedvig? >>

 

 

 

 

Låna från maken, sonen eller sambon!

I höst är det mer än okej att klä sig över könsgränserna. Varför inte börja med denna fantastiska herrskjorta i sidenkvalitet. Snygg med ett linne under, bara som den är eller somm här med ett bälte.

Från Filippa K, 1 232 kr.

Mer info>>

   

 

 

   

 

Rocka loss!

Snygga svarta jeans med toppen passform och fina detaljer i form av dragkedjor vid fickorna fram och bak som gör att byxorna känns lite extra "tuffa". Kombinera gärna med accessoarer i silver som matchar färgen på dragkedkjorna!

Från DAY, 1 499 kr

Mer info>>
 

 

Super Stretch Jeans

Smala jeans, nästan som tights. Mycket stretch och hög midja för perfekt passform. Jättefina även till tunikor eller annat plagg som faller över rumpan. Snygga detaljer. Byxorna plockar fram timglasfigurens egna former!

Från Filippa K, 1 199 kr

Mer info >>

 

Klädd för fest

Från In Wear, 1 399 kr

Läcker i en fantastisk färg! Mycket smickrande passform. Här följs form på klänning och kropp åt, bättre kan det knappast bli

En riktigt festklänning!

Mer info >>


 

 

Dressed for success

Från Filippa K, 2 000 kr

Snygg klassisk kavaj i en härlig ull som är mycket följsam. Bär den på klassiskt vis med snygga byxor eller med jeans och sneakers? Varma höstdagar blir den en fin jacka. En ovanligt smidig kavaj som inte förvanskar timglasfiguren till en fyrkant!

Mer info >>

 

 

Draperad klänning

Från In Wear, 899 kr

En riktigt kvinnlig klänning i en härlig tunn stickad kvalité mycket smickrande skärning! Använd gärna en tight underklänning under. Bär den med grova strumpor och stövletter eller platta skor till vardags och med klackar och släta stumpor till fest. Toppa med snygga smycken!  Spännande skärning som sveper runt timglaset.

Finns även i mullvadsfärg.

Mer info >>


 

Nätta accessoarer

Nätta accessoarer är alltid klädsamma på timglaskvinnan!

Här visar vi ett par riktigt fina örhängen från Charlotte Bonde, 750 kr.

Mer info >>


 

      

right