Nätt och "petite"? Här är plaggen som visar dig från din bästa sida!

Du som är liten och nätt bör se upp så att du inte drunknar i för stora proportioner. Du ska inte välja för långa eller för stora plagg. Balans mellan över- och underkropp är, som alltid, nödvändigt.

Vill du få fler stylingtips från Hedvig ? Klicka här>>


 

 

Låt dig inspireras av Chanel!

Både klassisk och tuff med lurextrådar i guld och metall-"nitar"! Och visst känns det som om Chanel haft ett finger med i spelet! Du blir hur läcker som helst, både på jobbet och när du vill vara festfin! 

Koftan har rätt proportioner för ”liten och nätt”

Från DAY, 2 259 kr.

Mer info>>
 

Suzi klänning

Skön och mjuk klänning med en fin drapering mitt fram, som ger ett elegant intryck. Bär den med ett par snygga örhängen och ett vackert armband! Eller om du är "rak" i figuren pröva med ett bälte på höften!

Från Part Two, 999 kr

Mer info >>


 

Ullig mohair kofta

Superfin kofta i mjukaste mohair. Jättebra alternativ till kavajen ! Kombinera gärna med brunt, vilket är snyggt till de bruna knapparna. Även fin med skjorta under! 

Det mjuka materialet och den korta modellen är perfekt på en nätt kropp.

Från Filippa K, 1 500 kr

Mer info >>

 

Sheer top

En mycket söt topp i en underbart mjuk kvalité. Snygg till både byxor och kjol.

Från Filippa K, 900 kr

Mer info >>

 

Crepe klänning

En enkel klänning i klassisk figurnära modell men med spännande detaljer. Dessutom i en härlig varmröd färg. En riktig höstklänning med andra ord.

Materialet och skärningen står i perfekt balans till bäraren och det smala bältet är perfekt till den ”lilla” midjan.

Från Filippa K, 1 200 kr

Mer info >>

 

Pennkjol till jobbet

En otroligt bekväm kjol i stretchigt jersey material. Jättesnygg udda kjol att bära till bland annat alla härliga stickade höst plagg eller en fin blus! Snygg både på jobbet och på fest. I rätt längd för dig som är liten och nätt.

Från InWear, 799 kr

Mer info >>

 

 

Som ett andra skinn!

Urläcker kjol i mjukt lammskinn. Lättburen tack vare resåren i midjan. Kombinera gärna med stickat eller mjuka spetsar. Eller varför inte en sidenblus!

Från DAY, 3 500 kr

Mer info>>

 

 

Fin på jobbet

Knälång klänning i fantastiskt mönster. Med trekvartsärm. Skärp i midjan. Fin på middagsbjudningen eller rent av på jobbet.

Från Part Two, 799 kr

Mer info>>


 


 

Nätta koftor

Kort kofta i viskos med rundat avslut och snygg ringning fram. Lätt rynkad vid axeln och vackra knappar. Dubbelvikt mudd och vackert stickad linning. Snygg ovanpå ett tunt linne.

Från InWear, 499 kr

Mer info >>
     

right