Dina kläder avslöjar dig. Vem du är och vem du vill vara. Att hitta sin stil är därför viktigare än vi kanske vill tro. Och mycket roligare. Låt vår egen stylist och stilkonsult Hedvig Andér guida dig rätt.

Alla passar inte i allt, så enkelt är det. Men ack så svårt att acceptera. För vem vill inte följa trender och vara up-to-date.  Att rätt plagg på rätt kropp är avgörande kanske inte känns så himla sexigt, men när du väl har koll på din kroppsform då är du på god väg mot en alldeles egen stil.

Det finns förvisso lika många kroppsformer som det finns människor, men för enkelhetens skull utgår vi från fem olika kroppstyper. De allra flesta av oss passar in på någon av dessa.

Du hittar dem här nedan, klicka på den beskrivning som stämmer bäst in på dig och du får ta del av din stilguide, de vassaste tipsen på hur du med hjälp av kläder kan framhäva din kropps alla förtjänster.

Vilka klänningar som sitter fint på dig, hur du ska tänka kring accessoarer, byxlängd och vilken skärning på toppar som är att föredra. Allt finns med. Tillsammans med vårens och sommarens allra snyggaste plagg för just din kroppsform. Här har du din Stilguide!

 

> HÄR KAN DU LÄSA MER OM HEDVIGS TANKAR OM STIL

 

 

 

right