Tunikor är inget för dig, ej heller sladdriga byxor med resår. Har du inget jumperset i garderoben? Skaffa genast. Verkar det trist? Inte det minsta! Här är din stilguide?

En vacker dag vaknar man upp med en rumpa som tycks ha svällt över natten. Känns det igen? Oroa dig inte, med ålderns rätt är det många av oss som formats till trianglar. Men med ett  vettigt klädval så kommer både du själv och din omvärld att fokusera på din nätta överkropp.

FÖRMINSKA. Breda höfter ska inte göras bredare med hjälp av fickor, volanger eller annat pynt.  Det mönstrade och allt annat som syns sparar du till överdelarna. Mörka färger som förminskar är reserverade för din underkropp. Jaha, men mer då?

LYFTA FRAM. Kraftiga tyger, inget sladder och bra underkläder, gärna trosor med håll-in-effekt,  är a och o. Liksom lager på lager och ja, det där jumpersetet som absolut hör hemma i din garderob.

FÖRSÖK UNDVIKA. Allt som drar uppmärksamhet till dina höfter väljer du bort. En tröja som slutar precis där du är som bredast är ingen hit. Ej heller kläder som snörper åt, som halterneck eller liknande. De får din rumpa att se bredare ut.

VÄLJA PLAGG. Men vilka plagg ska jag då välja när jag när det väl är dags att shoppa nytt? Hur ska klänningen se ut? Vilken längd på byxorna passar just min kropp? Kan jag fixa till intrycket med hjälp av accessoarer? Klicka på respektive box så får du får svar!

Passa på att botanisera fritt bland alla våra plagg som passar just din kroppsform, triangeln med basen nedtill! Du hittar dem om du klickar på boxen längst ned.  

 

 

right