Stora herrskjortor eller flaxande tunikor är
inte din melodi. Insvängt är det som gäller. Men min midja är redan markerad? Just
det, markera mera. Här är din stilguide!

Förvisso klär vi på oss på morgonen för att skyla vår nakenhet. Men om du inte tillhör en religon som påbjuder att hela din lekamen döljs, välj kläder som lyfter fram dina vackra kvinnliga former. Inte minst om du har en kropp som påminner om ett timglas.

BALANS OCH HARMONI. Din ledstjärna stavas balans och harmoni. I alla delar. Välj genomgående färger och mönster som har samma nyans. Och det är följsamma material och skärningar som gäller för att framhäva dina fina former. Funderar du över hur?

LYFTA FRAM. Var noggrann vid val av underkläder så att de sitter bra under de kläder du tänker bära. Det är viktigt med en bra balans mellan över- och underdel. Glöm inte bort att matcha din kjol, dina skor och dina strumpor. Välj

FÖRSÖK UNDVIKA. Löst sittande plagg är inget bra val, de förstorar din kropp. Samma effekt har raka kavajer och jackor. Fyrkantiga plagg bör du också hoppa över.

VÄLJA PLAGG. Men vilka plagg ska jag då välja när jag när det väl är dags att shoppa nytt? Hur ska klänningen se ut? Vilken längd på byxorna passar just min kropp? Kan jag fixa till intrycket med hjälp av accessoarer? Klicka på respektive box så får du får svar!

Passa på att botanisera fritt bland alla våra plagg som passar just din kroppsform, den timglasformade! Du hittar dem om du klickar på boxen längst ned.  

 

 

right