Hitta din stil på nätet!
  

Äntligen är tiden mogen för en butik på nätet där du kan botanisera bland snygga välskräddade plagg utan att behöva rusa mellan affärer. Eller vara tvungen att köra 10 mil för att hitta spännande varumärken!  

Bli bekväm och handla när det passar dig, hos oss är det öppet dygnet runt. Prova hemma i lugn och ro, försjunk i magasinets artiklar och handfasta tips och ta del av TV-stylisten Hedvig Andérs unika stiltips. Hedvig är en av oss som står bakom satsningen och som också fått ge butiken dess namn!

Alla plagg och varumärken på HedvigShowroom är valda med omsorg. Hos oss hittar du kläder som lyfter fram din kvinnliga spännande kropp, oavsett om du är kort, lång, kurvig eller smal.  

På HedvigShowroom finns inte bara bara kvalitetskläder från dina favoritmärken utan här delar vi också med oss av tips och råd för din garderob, här kommer du varje vecka att få gott om inspiration för hur du sätter lite extra färg på tillvaron!

Titta runt, botanisera bland dina favoriter sedan tidigare, kolla in alla våra festklänningar och snyggaste topparna för både vardag och fest, hitta fräckaste väskan och kanske det där halsbandet som blir pricken över i! Låt dig inspireras, gläds och längta!

Varmt välkommen till HedvigShowroom!

Inger Fohlin och Hedvig Andér

 

PS Besök gärna vårt showroom på Grevgatan 33 i Stockholm! Men slå en signal telefon 08-22 40 22, så vi säkert är på plats.

 

 

TIPS! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev - din guide till de goda råden och de bästa köpen! Anmäl dig lite längre ned till vänster på sajten så får du färska nyheter redan nästa vecka!


 

  


right